De Luxe-Line Twin is DE perfecte openslaande garagedeur. De Luxe-Line-Single is een zijdeur die perfect combineert met bijv. uw garagedeur. Uiteraard worden beide types Luxe-Line deuren op maat en volgens uw persoonlijke wensen gefabriceerd. De drie belangrijkste aspecten van de Luxe-Line Twin en Single zijn: DESIGN, ISOLATIE en GEBRUIKSGEMAK

Design

De Luxe-Line Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Vormgeving, kleur en materiaalkeuze zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het design van de Luxe-Line Single en Twin kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De mogelijkheden in kleur en materiaal zijn vrijwel onbeperkt. Iedere Luxe-Line deur wordt bovendien speciaal voor u op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line deur is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Isolatie

Een goede afsluiting en isolatie van uw garagedeur helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. Daarom zijn de 53 mm dikke hoogwaardige aluminium profielen doormiddel van een kunststof strip thermisch onderbroken waardoor condens geen kans krijgt. De 40 mm dikke staal sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht.

Gebruiksgemak

Aan u de keus aan welke zijde u het loopdeurdeel wilt hebben. U kunt de Luxe-Line Twin naar wens ook met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Het loopdeurdeel is standaard uitgerust met een krukset en cylinderslot, het vaste deel is uitgerust met twee schuifsloten. Als het nodig is kunt u natuurlijk beide deurdelen openen. Door de lage aluminium dorpel (6 mm) kunt u probleemloos met uw fiets of motor naar binnen en buiten.

De Luxe-Line Single is een zijdeur die perfect combineert met uw garagedeur. Heeft u voldoende ruimte in de gevel dan kunt u de Luxe-Line Single naast uw garagedeur plaatsen.

Perfect op maat

Dit is een goede, maar vooral fraaie oplossing als u bij het verlaten of betreden van de garage, niet steeds de gehele garagedeur wilt openen of sluiten. De Luxe-Line Single heeft vanzelfsprekend exact dezelfde uitstraling als uw garagedeur door het gebruik van identieke materialen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan vullingen net als bij de Luxe-Line Twin. Voor het kozijn is ook gebruik gemaakt van dezelfde thermisch onderbroken aluminium profielen als bij de Luxe-Line Twin. De nauwkeurig afgewerkte Luxe-Line Single wordt voor u perfect op maat gemaakt.

Veiligheid

Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line Single uiteraard uitgevoerd worden met een driepuntsvergrendeling.

Vragen?

Vragen, offerte aanvragen of advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons