Type High-Line garagedeuren
Type High-Line garagedeuren

Voor veel mensen biedt de High-Line garagedeur de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure.

Niet voor niets zijn de garagedeuren uit de High-Line serie de meest verkochte uit ons assortiment. De serie omvat een ruime keus aan structuren en profielen, van modern tot klassiek. Uw garagedeur wordt voor u op maat gemaakt en in de door u gewenste kleur geleverd.

Keuzepalet High-Line

De basis van de High-Line garagedeur wordt gevormd door horizontale 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan. De extra dikke stalen beplating is verzinkt en gecoat voor een lange levensduur.

Dit alles geeft de deur een robuust uiterlijk.

U kunt uw High-line garagedeur een geheel eigen stijl geven met de panelen uit het High-Line keuzepalet. Ieder paneel heeft een unieke sfeer, structuur en profilering. De garagedeur wordt standaard geleverd met een duurzame witte toplaag. Vanzelfsprekend kan uw deur ook in praktisch iedere andere kleur worden geleverd, zodat de deur volledig in harmonie is met uw huis, kozijnen en deuren.

High Line

High-Line WOODGRAIN, reliëf met houtstructuur

Een garagedeur moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. De High-Line WOODGRAIN past uitstekend bij praktisch ieder huis. Het WOODGRAIN oppervlak refereert naar een houtstructuur, de klassieke uitvoering van een garagedeur.

High-Line STUCCO, decoratief structuur effect

Het Stucco oppervlak is ontworpen voor duurzaamheid. De mooie Stucco profilering garandeert een lange levensduur en kan tegen een stootje.

High-Line SATIN, glad oppervlak

De High Line SATIN heeft een volledig vlak oppervlak ZONDER structuur. De duurzame witte toplaag is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Als u op zoek bent naar een moderne uitstraling is de SATIN voor u de juiste keus!

Advies

Wilt u meer weten, of een afspraak maken?

Voor een gratis advies bel met:
0591-546977
06-14205079

of mail naar: contact@garagedeurendrenthe.nlBel me terug

Contactformulier

  • Advies
  • Bel me terug
  • Contact

High-Line panelen

keurmerken