Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie.

De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in vier verschillende designs: UMBRA , ANTRA, GRANITE en QUARTZ. Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch.

Design-Line Umbra

Het geprononceerde lijnenspel en reliëf (microprofilering) van de Design-Line Umbra geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De Umbra is standaard leverbaar in vier kleuren: RAL-9006, RAL-9007, RAL-9016 en RAL-7016.

Design-Line Antra

De Design-Line ANTRA is uitgevoerd in een fraaie antraciet kleur en is voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft uw garagedeur een moderne uitstraling, geheel passend bij de nieuwste trends en architectuur.

Design-Line Granite

De naam zegt het al, stoer en sterk! De hoogwaardige oppervlakte structuur gecombineerd met de donkergrijze uitstraling maken van de GRANITE een absolute aanrader! De Granite is een voorbeeld van goede smaak die klasse toevoegt aan uw huis. Zoals alle panelen uit de Design-Line serie voldoet ook de GRANITE aan de hoogste kwaliteitseisen.

Design-Line Quartz

Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw garagedeur, dan kunt u binnen onze Design-Line lijn ook kiezen voor het QUARTZ model. De bijzondere quartzgrijze textuur van dit design zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling. U zult van elke deur uit de Design-Line serie jarenlang probleemloos genieten.

Vragen?

Vragen, offerte aanvragen of advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons